O nama

thumbs-vizija

Misija

Želimo biti poveznica između proizvođača i korisnika na međusobnu dobrobit svih uključenih strana. Želimo stvarati dodanu vrijednost za sve naše partnere, poštujući temeljne vrijednosti i viziju u koju vjerujemo.

thumbs-vizija

Vizija

Želimo biti pouzdan, stručan i proaktivan partner svim interesno-utjecajnim skupinama. Želimo biti profitno orijentirana organizacija, podržavati istovjetne ciljeve naših partnera, poštujući pritom i sve ostale odgovornosti. Želimo biti produktivna, učinkovita, motivirajuća i fleksibilna organizacija. Želimo biti odgovorna tvrtka, uključena u projekte za opću dobrobit.

thumbs-vrijednosti

Vrijednosti

Djelujemo jasnim, transparentnim i sinkroniziranim namjerama, stavovima i postupcima. Poštujemo dogovore. Kontinuirano ulažemo u edukaciju, razvijamo znanja i vještine zaposlenika. Ciljeve definiramo zato da bismo ih ostvarili. Putujemo do cilja u skladu sa misijom, vizijom i vrijednostima kompanije. Radimo predano, a uspjesima se veselimo. Ljudi i odnosi su najvrjednija imovina kompanije i zato potičemo i njegujemo izvrsnost, originalnost i inovativnost.