Zaštita osobnih podataka

                                                                                                                        U Zagrebu, 24.05.2018.

Poštovani,                                                                                                                            

Vjerujemo da ste upoznati sa novom Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – „ GDPR“) , koja stupa na snagu 25. svibnja 2018.

Kako bismo mogli djelovati u skladu sa GDPR zahtjevima o suglasnosti, obavještavamo Vas da se u našoj bazi nalazi Vaše ime i prezime te e-mail adresa.

Navedeni podatak je prikupljen u svrhu slanja Newslettera, obavijesti i poziva na radionice i događanja koje priređujemo isključivo vezanih za poslovanje društva MediLigo d.o.o. , Vaše ime i prezime te e-mail adresa nužno su nam potebni kako bismo Vam mogli dostaviti Newsletter,  obavijesti i pozive u elektronskom obliku kao i do sada.

Ukoliko želite i dalje primati MediLigo Newsletter i obavijesti o budućim događanjima i pozive na radionice i događanja koja priređujemo isključivo vezanih za poslovanje društva MediLigo d.o.o., potrebno je odgovoriti potvrdno na ovaj mail rječju „PRIHVAĆAM“, „DA“, „SUGLASAN/SUGLASNA“ ili kakvom drugom potvrdnom izjavom ili riječi. Time ćete potvrditi da ste suglasni da Vaše osobne podatke (ime i prezime te e-mail adresu) i dalje obrađujemo za navedenu svrhu.

Ukoliko to ne učinite, nakon 25. svibnja 2018., više Vam nećemo moći slati Newsletter obavijesti.

U svakom trenutku imate pravo odustati od primanja Newsletter-a, slanjem e-mail poruke na e-mail: osobni.podaci@mediligo.hr  , tada će Vaši podaci biti izbrisani.

Ukoliko želite izvršiti uvid u podatke koji su pohranjeni i/ili ih želite izmijeniti, slanjem e-mail poruke na e-mail: osobni.podaci@mediligo.hr , tada će Vaši podaci biti izmjenjeni.

Ukoliko Vam ovaj e-mail ne uspijemo dostaviti zbog promjene ili neaktivnosti Vaše e-mail adrese, svi Vaši podaci koje ste nam prethodno dostavili, će biti bez odgađanja trajno izbrisani iz baze podataka.

Svi detalji u vezi zaštite osobnih podataka kod slanja Newsletter-a možete naći na našoj web-stranici ili pritiskom na ovaj link.

 

Vaš Mediligo Tim