Novosti

Važno! Sigurnosna obavijest za korisnike daljinskog upravljača

Sigurnosna obavijest za korisnike daljinskog upravljača – Klikni za pregled

Zaštita osobnih podataka

                                                                                                                        U Zagrebu, 24.05.2018.

Poštovani,                                                                                                                            

Vjerujemo da ste upoznati sa novom Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – „ GDPR“) , koja stupa na snagu 25. svibnja 2018.

Kako bismo mogli djelovati u skladu sa GDPR zahtjevima o suglasnosti, obavještavamo Vas da se u našoj bazi nalazi Vaše ime i prezime te e-mail adresa.

Navedeni podatak je prikupljen u svrhu slanja Newslettera, obavijesti i poziva na radionice i događanja koje priređujemo isključivo vezanih za poslovanje društva MediLigo d.o.o. , Vaše ime i prezime te e-mail adresa nužno su nam potebni kako bismo Vam mogli dostaviti Newsletter,  obavijesti i pozive u elektronskom obliku kao i do sada.

Ukoliko želite i dalje primati MediLigo Newsletter i obavijesti o budućim događanjima i pozive na radionice i događanja koja priređujemo isključivo vezanih za poslovanje društva MediLigo d.o.o., potrebno je odgovoriti potvrdno na ovaj mail rječju „PRIHVAĆAM“, „DA“, „SUGLASAN/SUGLASNA“ ili kakvom drugom potvrdnom izjavom ili riječi. Time ćete potvrditi da ste suglasni da Vaše osobne podatke (ime i prezime te e-mail adresu) i dalje obrađujemo za navedenu svrhu.

Ukoliko to ne učinite, nakon 25. svibnja 2018., više Vam nećemo moći slati Newsletter obavijesti.

U svakom trenutku imate pravo odustati od primanja Newsletter-a, slanjem e-mail poruke na e-mail: osobni.podaci@mediligo.hr  , tada će Vaši podaci biti izbrisani.

Ukoliko želite izvršiti uvid u podatke koji su pohranjeni i/ili ih želite izmijeniti, slanjem e-mail poruke na e-mail: osobni.podaci@mediligo.hr , tada će Vaši podaci biti izmjenjeni.

Ukoliko Vam ovaj e-mail ne uspijemo dostaviti zbog promjene ili neaktivnosti Vaše e-mail adrese, svi Vaši podaci koje ste nam prethodno dostavili, će biti bez odgađanja trajno izbrisani iz baze podataka.

Svi detalji u vezi zaštite osobnih podataka kod slanja Newsletter-a možete naći na našoj web-stranici ili pritiskom na ovaj link.

 

Vaš Mediligo Tim     

                                                                   

 

 

Zašto je važno mijenjati infuzijski set na vrijeme?- VIDEO –

Pogledajte ovaj poučan video, koji smo pripremili samo za Vas!

NOVI MiniMed Quick-serter®

novi-serter2

MiniMed Quick-serter® je novi aplikator MiniMed Quick setova.

Poboljšani dizajn omogućava ugodnije i manje bolne aplikacije. Postavljanje seta je lakše i brže uz postojanu dubinu insercije za optimalnu apsorpciju inzulina.

Sa novim aplikatorom je jednostavnije doći do teže dostupnih mjesta, a donji dio baze ima mali otvor koji pomaže kod uklanjanja ljepljivih traka pri postavljanju seta.

novi_serter_2

i-Port Advance ™– prima injekcije umjesto vas! NOVO! Snižena cijena!

iport3
Novo! Injekcijski otvor – umjesto 120-150 uboda mjesečno, primite ih samo 10!

iPORT advance je proizvod koji se preporuča bolesnicima koji primjenjuju, ili kojima se daju višestruke dnevne potkožne injekcije lijekova kao što je inzulin. Proizvod je namjenjen djeci, odraslima, trudnicama. Mijenja se svakih 72 sata ili nakon 75 aplikacija lijeka.
Proizvod dolazi u kombiniranom obliku sa aplikatorom, sterilan i jednokratan. Dostupan je u dvije veličine obzirom na dužinu kanile: 6mm i 9mm. Igla za isporuku lijeka kroz injekcijski otvor iPORT advance mora biti dužine između 5-8mm i debljine do 28G. Lijek se može aplicirati putem pena ili šprice za inzulin s integriranom iglom. Prilikom doziranja lijeka treba uzeti u obzir i rezidualni volumen koji iznosi 0,2IU ili 0,0026mL.
Kod primjene inzulina savjetuje se prvo aplicirati kratkodjelujući te nakon sat vremena dugodjelujući inzulin.

Za detaljne upute za upotrebu pogledajte ovdje.

iPortiPORT advance omogućuje korisnicima smanjiti invazivnost i opterećenje koje predstavljaju svakodnevne česte potkožne injekcije (inzulina). Na taj način se potiče pridržavanje terapijskih uputa i bolja kvaliteta života bez straha od boli.

iport6  Kliknite na ovaj link i pregledajte slikovni vodič: iPort Advance

   IZDAJE SE ISKLJUČIVO PREMA PREPORUCI LIJEČNIKA.

 

Popis pomagala za inzulinsku pumpu i lista šifri

 

Poštovani korisnici inzulinskih pumpi Medtronic,

 

pripremili  smo vam tablice koje bi mogle pomoći u lakšem snalaženju i smanjenju nesporazuma prilikom ispisivanja

i izdavanja potrošnog materijala za inzulinsku pumpu koju koristite.

 

Tablica 1. HZZO – popis pomagala za inzulinsku pumpu –

pregledajte popis pritiskom na link Narodne Novine, lipanj 2016.

Tablica 2. HZZO – nove šifre pomagala za inzulinsku pumpu – pregledajte listu šifri ovdje.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila.

 

Zahvaljujemo na suradnji,

Vaš MediLigo Tim                  Untitled2